Mastervac MEKA 100 IF

 

Mastervac MEKA 100 IF er en mobil, kompakt og kraftfuld oliesuger med funktion der separerer væske og spåner og efterfølgende funktion for udpumpning.

 

Mastervac MEKA 100 IF er den ideelle maskine til at suge væske op (olier eller kølevæsker) blandet med metalspåner- og spiraler; Med det indbyggede separationssystem adskilles olien fra spåner, så brugeren kan genbruge den rene olie, der udpumpes igen takket være et kraftigt luftstrømvendingssystem.
 

Mastervac 100 IF’s kraftige sug leveres af en turbine motor af "sidekanalblæser" type: 100% vedligeholdelsesfri og bygget til at arbejde 24/7. Sidekanalblæseren beskyttes af et nylonfilter og en flydende indretning, som automatisk standser opsugningen når væsken har fyldt beholderen.

 

Sugets indløb er tangentialt, med en internt svejset cyklon, der afbøjer det indkommende materiale; En metalsi (40 liter) tilbageholder det faste materiale (spåner og metaldele), medens den rene olie passerer til den nedre beholder (kapacitet 100 liter). Det er da muligt at pumpe væsken hurtigt ud, blot at dreje et håndtag, der vender luften fra sug til pust.

 

Beholderen er aftagelig (blot ved at betjene et håndtag på bagsiden), kompakt og let at flytte; den indeholder spånkurven, der tilbageholder de faste materialer (metalspåner og spiraler m.v.)

Støvsugeren er monteret på en fast vogn i stål, påmonteret en tilbehørskurv til opbevaring af mundstykker, rør og slange, når dette ikke benyttes, samt, naturligvis, udstyret med letkørende og kraftige bremsehjul.

 

Tekniske data:

 

Strøm

Volt/Hz

230/400 3~ 50

Motor

kW

3,0

Maks. undertryk

mmH2O

3000

Maks. luftgennemstrømning

m3/t

300

Kapacitet (væske)

ltr.

100

Kapacitet (faste materialer)

ltr.

40

Indsugning

Ø

50

Lydniveau

dB(A)

73

Udpumpning

Type

Reverse air flow

Dimensioner

cm

50 x 60

Højde

cm

150

Vægt

kg

75