Projekter - vi bringer dig fra A til Z


Takket være vores knowhow og erfaring i alle former for vakuum- og procesudsugningsapplikationer, vi er i stand til at give vores kunder skræddersyede løsninger, der løser deres specifikke problemer.

For os der er mange forskellige typer af projekter. Men vigtigst er, at vores fremgangsmåde er den samme. Vi arbejder efter de samme kvalitetssystemer og bruger de samme tekniske ressourcer, ligesom vi anvender ens og gennemprøvede designprocedurer. Alt dette for at sikrer, at resultatet fuldt ud overholder de behov, vores kunder har.

Ved mindre projekter benytter vi ofte en standardiseret maskine fra vores egen serie eller et færdigt produkt fra en af vores betroede partnere, hvis det er bedre. Vi behøver ikke at komplicere tingene, og hvis en løsningen allerede er tilgængelige, tilpasser vi den gerne så den overholde gældende standarder m.v., således at projektet gøres så omkostningseffektivt som muligt.

Når vi arbejder med større projekter kan vi ikke blot kombinere forskellige standardkomponenter (filter, pumpe, tilbehør osv.) i et samlet centraliseret system, og så håber på det bedste. I stedet designer vi et nyt anlæg fra bunden ud fra vores overordnede skabeloner, således at vi er sikre på, at alle dele af arbejder sammen og at vi ender op med den mest optimale løsning for vores kunder.
For at opnå det bedste resultat, arbejder i tæt samarbejde med vores kunder med henblik på at:
 

  • Lære alt om deres processer
  • Tilføje vores knowhow
  • Definerer opgaven sammen med dem
  • Designe en løsning, der opfylder deres behov på den mest effektive måde


Når vi designer et projekt, kan vi konstant fokus på:
 

Sundhed og sikkerhed: Vores risikoanalyse er ikke blot et dokument, der skal stilles til rådighed for opfyldelse af CE-mærkning, men for os er det et unik designværktøj der sikrer, at alle sikkerhedsspørgsmål er blevet taget i betragtning. Specielt i de tilfælde, hvor vi arbejder med projekter med risici for eksplosive atmosfærer, er vores ekspertise inden for ATEX-direktiverne og beslægtede standarder, kombineret med vores netværk af specialiserede leverandører og eksperter, en uvurderlig hjælp når vi skal tilbyde sikre løsninger uden at gå på kompromis funktionalitet og effektivitet.
 

Miljøspørgsmål: Overflødigt at sige, centraliserede støvsugning systemer og udsugningsanlæg er optimeret til at forbedre hygiejne og luftkvaliteten i bygninger og arbejdspladser. Men i alle vores løsninger lægger vi stor vægt på flere andre aspekter: Fra energioptimering til sikkerhedsfiltre og filterkontrol, for at sikre, at der i intet tilfælde udledes farlige stoffer i atmosfæren.

Ergonomi: Definitionen af en opgave sammen med kunden, betyder også at undersøge alle "detaljer", der forenkler brugen af anlægget, gør det mere brugervenligt og forbedre funktionaliteten og brugernes arbejdsforhold.
 

Akustik: Vores anlæg skal ikke kun være effektive, men skal også være med til at gøre arbejdsdagen rar for medarbejderne uden belastning af støjgener. For at sikre dette, er en vigtig del af vores designarbejde fokuseret på lydisolerede komponenter og enheder. Et arbejde vi udfører i samarbejde med vores kolleger hos Coral Aqustic.
 

Pay back periode og omkostningseffektivitet: Kundetilpassede løsninger som centraliserede systemer er ofte store investeringer. Men ved hjælp af pålidelige beregningsmodeller, omhyggeligt designede rørledninger og automatiserede processer, kan vi begrænse strømforbruget til lige hvad der er nødvendigt, samtidig med effektivisere mange arbejdsprocedurer. Dette betyder i mange tilfælde, at vores løsninger betaler sig hurtigt tilbage.


Teknisk dokumentation

Vi ønsker i vid udstrækning at undgå mulighed for improvisation og begrænsning af on-site tilpasninger så meget som muligt. Selvom anlæggene er unikke og ikke beregnet til serieproduktion, er alle komponenter ned til mindste skrue, indtegnet og derefter kontrolleret ved hjælp af vores CAD-software.

Dette giver os mulighed for at:
 

  • Have fuld kontrol over projektet i løbet af design-, udviklings- og produktionsprocesser
  • Give vores kunder den mest præcise og pålidelige tekniske dokumentation (vejledning i særdeleshed)
  • Være særdeles effektive, hvis reservedele eller senere ændringer er nødvendig, selv efter mange år


Vores personale er her for dig: Vores mange års erfaring, kombineret med ægte interesse i at forbedre arbejdsmiljøet, er parat til at blive anvendt på dit næste projekt.